Benvinguda de l'Alcalde

foto_felix_sans

Amb l’inici de la nova legislatura, l’equip de govern de Bellvei vol fer un pas endavant amb la gestió del Consistori i la comunicación amb els veïns i veïnes, renovant la página web i creant la seu electrònica.

L'aparició de les noves tecnologies ha creat noves maneres de fer i relacionar-se, i des de l'Ajuntament les volem aprofitar per generar una major comunicació i interacció entre la ciutadania i l'administració.

La transparència en la gestió és un pilar bàsic de la nostra actuació i amb l'ús d'aquestes eines volem facilitar l'accés a la informació, fomentar la participació ciutadana i la transparència en la gestió económica.

El meu objectiu és que a través d'aquesta web els ciutadans puguin realitzar gestions des de casa, accedir a diferents recursos, conèixer els principals aspectes de la gestió municipal, o fer-nos arribar les seves inquietuds, dubtes i suggeriments.

Des de l’Ajuntament pretenem estar a l’alçada que demanden les xarxes socials i en aquest sentit us demanem la vostra participació, per tal de no quedar-nos fora de la dinàmica que imposa el dia a dia. Aquesta pàgina vol ser, sobretot, un mitjà que permeti la interacció i la participació directa de tothom que ho desitgi.


 

Gràcies per visitar i per fer servir la nostra web.Espero que Internet sigui una altra via de comunicació, una línia directa per poder relacionar-nos millor tots plegats.


 

Fèlix Sans Mañé

Alcalde de Bellvei