LA GENERALITAT HA DECRETAT DOL A TOT EL TERRITORI DE CATALUNYA

27/05/2020

LA GENERALITAT HA DECRETAT DOL A TOT EL TERRITORI DE CATALUNYA

 

Amb motiu de les greus conseqüències provocades per la pandèmia de la COVID-19, el govern de la Generalitat ha decretat dol a tot el territori de Catalunya, des de les 00.00 hores del 27 de maig fins a les 00.00 hores del 6 de juny de 2020.

Des de l'Ajuntament reiterem el nostre suport als familiars de les víctimes i als ferits, amb el desig d’una ràpida recuperació i mostrem el nostre total reconeixement als professionals sanitaris, de protecció civil, dels governs locals, i tots aquells altres professionals i voluntaris per la seva dedicació en la pandèmia de la COVID-19.

Con motivo de las graves consecuencias provocadas por la pandemia del COVID-19, el gobierno de la Generalitat ha decretado luto en todo el territorio de Cataluña, desde las 00.00 horas del 27 de mayo hasta las 00.00 horas del 6 de junio de 2020.

Desde el Ayuntamiento reiteramos nuestro apoyo a los familiares de las víctimas y a los enfermos, con el deseo de una rápida recuperación y mostramos nuestro total reconocimiento a los profesionales sanitarios, de protección civil, de los gobiernos locales, y todos aquellos otros profesionales y voluntarios por su dedicación en la pandemia del COVID-19.